Pm-kilpailut 25.5. Paavo Nurmen stadionilla
Julkaistu: 26.05.2023 19.56

Yli 14-vuotiaiden piirinmestaruuskilpailut käytiin Paavo Nurmen stadionilla 25.5. TuTon urheilijoita oli ilahduttava määrä mukana ☺️! Myös rautainen toimitsijatiimimme hoiti hyppypaikan tehtävät hienosti maaliin 💪😎 Kiitos toimitsijoille, teette korvaamatonta työtä.

Yleisurheiluvalmentaja Mikko Koivun ryhmästä osallistui useampi urheilija kesän ensimmäisiin pm-kilpailuihin.

Linnea Österbacka T15 urakoi kolme lajia ja nappasi kaksi kultaa 80m aidoista ajalla 13,32 sekä 100metrin sileältä aikaan 13,45. 300metriltä irtosi kuudes sija aikaan 46,04. Isosisko Riina Österbacka N17 juoksi niin ikään 100m aikaan 13,70 sijoittuen viidenneksi.

Pojista TuTon Noah Laapio P15 hyppäsi pituudessa sijalle 2. tuloksella 4.48m. 100metrillä irtosi sija 7. aikaan 14,00. Kiekko puolestaan lensi 25.08 metrin päähän. Myös Ville Suomalainen M17 viskasi kiekkoa 20.47metriä. Uusi lupaus Ronny Murto P15 pinkoi A-rajan 2000metrillä aikaan 6.33,32.

TuTon ykköstykki Milja Thureson kävi juoksemassa itselleen kultaisen mitalin 100metrillä aikaan 12,20.