Tällä hetkellä tarvitsemme innokkaita tekijöitä seuraaviin tehtäviin:


TuTo Juniorijääkiekko hakee entisiä pelaajia valmennustehtäviin

TuTo Juniorijääkiekko hakee oman peliuransa jo lopettaneita nuoria erilaisiin valmennustehtäviin. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä valmennuspäällikö Toni Arppeen (p. 0400 971 091 / toni.arppe@tuto.fi).

Tutojumppa hakee joukkoonsa uusia ohjaajia!

Tutojumppa tarjoaa viikoittain ryhmäliikuntatunteja aikuisille ja harrastetunteja eri-ikäisille lapsille, nuorille ja perheille Tutolassa (Sepänkatu 5) sekä koulusaleilla ympäri Turkua. Hakea voit siis joko aikuisten ryhmäliikuntaohjaajaksi tai lasten ja nuorten puolelle pää- tai apuohjaajaksi.

Kaikilta ohjaajilta edellytämme innostunutta ja liikunnallista asennetta sekä kiinnostusta seuratyöskentelystä. Kokemusta aikuisten ryhmäliikuntatuntien tai lasten ryhmien ohjaamisesta tulisi olla, mutta varsinaista liikuntakoulutusta emme edellytä.

Pääohjaajien on oltava täysi-ikäisiä. Apuohjaajilta edellytämme 14 vuoden ikää, innostunutta ja liikunnallista asennetta sekä kiinnostusta toimia lasten parissa. Apuohjaajat toimivat lasten tunneilla pääohjaajan apuna.

Lähetä vapaamuotoinen ohjaajahakemuksesi osoitteeseen tutojumppa@gmail.com. Kerro omasta liikuntataustasi sekä kokemuksistasi ryhmäliikunnan ohjaajana tai lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Lisätietoa toiminnastamme löydät osoitteesta: www.tutojumppa.fi

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1