LähiTapiola Varsinais-Suomi jakoi stipendejä
SeuraJulkaistu: 14.06.2022 11.33

LähiTapiola Varsinais-Suomi jakoi stipendejä

TuTo ry:n tärkeä yhteistyökumppani on LähiTapiola Varsinais-Suomi. Tänäkin keväänä LähiTapiola Varsinais-Suomi jakoi stipendejä TuTon junioriharrastajille, jotka ovat menneen vuoden aikana toimineet muita kohtaan reilusti, pitäneet koko ryhmän motivaatiota yllä sekä tuoneet joukkueisiinsa/ryhmiinsä erityistä iloa. Jaostot/joukkueet saivat esittää ehdokkaitaan, joista LähiTapiolan raati valitsi palkittavat (150 € lahjakortti urheiluliikkeeseen).

Tämän kertaiset palkitut:

Viivi Leppänen (yleisurheilu)

Viivi Leppänen on aina aktiivinen treeneissä, osallistuu kisoihin ja aina tsemppaa muita. On kehittynyt valtavasti kuluneen hallikauden aikana ja on motivoitunut urheilija meidän valmentajien silmissä. Vielä kun rohkaistuu, niin Viivi on mahdollisuuksia täynnä.

Elmo Köpsi (2011, jalkapallo)

Pieni, mutta pippurinen. Haluaa olla ja onkin aina paikalla kyytiongelmista huolimatta. Itsepäinen, mutta lämmin poika, jonka kehitys on ollut huimaa pienessä ajassa. Aina mukana hyvällä asenteella.

Philip Otoo (2008, jalkapallo)

Joukkueensa kapteeni. Muista huolehtiva ja aidosti välittävä. Tsemppaa aina peleissä ja treeneissä. Hoitaa asiansa kunnolla ja yrittää aina parhaansa. Iloinen, ahkera, huumorintajuinen ja motivoitunut pelaaja.

Oliver Tuominen (2011, jääkiekko)

Esimerkillinen motivaatio harjoitteluun ja esimerkki muille harjoituksissa. Kuuntelee valmentajia, tekee tinkimättömästi niin kuin pyydetään eikä luista koskaan annetuista omatoimiharjoitteistakaan. On reilu ja jaksaa aina hymyillä kaikille. On myös kohtelias kaikille aikuisillekin ilman erikseen muistuttelua.


Lisäksi erityismaininnan saivat Noel Anttila (2008, jalkapallo/jääkiekko) sekä Emil Bergfors (2010, jääkiekko). Heidät LähiTapiola Varsinais-Suomi palkitsee tuotekassein.

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1