Ringettepartio on TuTo Ringeten matalan kynnyksen harrasteryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki ringetestä kiinnostuneet. Ainoa raja on 13 vuoden ikä, jottei jäällä pääse sattumaan koko- ja vauhtieroista johtuvia vahinkoja.

Varusteiksi riittävät pelihanskat, luistimet ja kypärä. Mailoja voi lainata tarvittaessa hallilta. Jos sinulla kuitenkin sattuu olemaan varusteet jemmassa vaikka aiemmilta harrastusvuosilta, niin voit ottaa ne mukaan.

Ringettepartio harjoittelee Kupittaan Rajupaja Areenalla sunnuntaisin klo 18–19. Mikäli liityt mukaan aktiiveihimme, pääset mukaan Partion What’s App -ryhmään, jossa tiedotamme aktiivisesti kaikista treeneihin liittyvästä.

Kaudella 2023–2024 Ringettepartion hinta on 80 € syyskaudelta ja 80 € kevätkaudelta (koko kausi 160 €). Lisäksi sinun tulee hankkia itsellesi H2-lisenssi (20 €), jonka ostamiseen löydät ohjeet täältä:

https://www.ringette.fi/fi/Pelaajat/Ice+Card+-lisenssit.html

Jos Ice Card -hommat ovat jo tuttuja, pääset suoraan ostohommiin tästä:

https://www.suomisport.fi/?locale=fi_FI

TuTo Ringette ei vakuuta ringettepartiolaisia. Huolehdithan, että sinulla on tapaturmien varalta voimassa oleva vakuutus.

Jotta saamme rekisteröityä sinut jään käyttäjäksi, täytäthän vielä oheisen lomakkeen. Paluupostissa saat maksuohjeet kaudelle.

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1